Щори от дърво

Засенчването на прозорците съвсем не е грижа само през слънчевите дни. Щорите се превръщат във все по-важен елемент на интериора, ако са изработени с добър материал и дизайн.

В чужбина са сред най-предпочитаните, а все повече навлизат и в нашите домове. Българската фирма „Лефо” ЕООД също започна изработката на дървени щори по лиценз на холандската Hunter Douglas с нейно модерно оборудване.

Този вид щори не са поредната модна тенденция, те наистина притежават доста предимства. Както и при мебелите естествената дървесина няма конкурент, когато става дума за лукс и уют.

И най-технологичните материали, и най-претенциозния дизайн не могат да заменят нейното специфично излъчване на топлина и натуралното и присъствие. Не се нагрява от слънчевите лъчи навън, както алуминият, не старее и н е се износва както текстилът и пластмасата. Щорите от дърво са естествен изолатор и когато са изпълнени с качествена суровина и с надеждни механизми, наистина са продукт от много висок клас. И още нещо - с тях обстановката вкъщи придобива особен характер и чар.

Фирма „Лефо” ЕООД изпълнява поръчки по индивидуален размер, различни цветове и модели.

прочетете повече »